Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Презедент України

Цікаве життя у школі після уроків

Переглядів: 1685
23.12.2019 - 17:13

В останні роки спостерігається тенденція, що  більшість батьків значну частину часу зайняті на роботі. Тому  в усіх 12 закладах загальної середньої освіти м. Бахмута групи подовженого дня є однією з провідних форм організації життєдіяльності учнів початкової школи в позаурочний час, їх інтелектуального й морального розвитку.

На сьогодні більше  650 дітей  щодня відвідують  24 групи подовженого дня (ГПД). У групі  учням треба не тільки виконувати домашні завдання, але й вчитися товаришувати, розвиватися, бути щасливими. Що робить дитину щасливою в школі? Гра, повага, розвиток талантів, любов оточення… Усе це мають організувати вихователі  ГПД!

Вони в міру своїх сил і здібностей роблять життя вихованців цікавим, змістовним, правильно організованим повсякденно, наповненим кожний день корисними думками і справами, маленькими перемогами і радощами.

Особливе місце в роботі групи посідає самопідготовка, яка, згідно режиму дня, проводитися в один і той же час. Під час самопідготовки вихователь підтримує необхідний для самостійної роботи порядок і забезпечує успішне виконання завдань всіма учнями, прагнучи закріпити ті знання, які  школярі набули на уроках. Вихователь постійно спонукає дитину до самостійного розмірковування, всіляко стимулює його вольові зусилля, розвиває  розумові здібності.

Група подовженого дня дає школярам багато: всебічний розвиток творчих здібностей, набуття навичок самостійного навчання, гармонійно спланований дозвілля, здоров'язберігаючий режим, формування соціально-значущих навичок, спілкування з однолітками, а їх батькам – спокій та впевненість у безпеці дитини в позаурочний час.

Цікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроківЦікаве життя у школі після уроків

Останні статті на сайті