Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Плідна співпраця

Переглядів: 1420
15.01.2020 - 08:28

Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості завжди готові надати підтримку в питаннях працевлаштування та побудови професійної кар’єри всім, хто її потребує. 

14 січня в  Державній установі « Центр пробації» Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи  в Донецькій області відбулись інформаційні семінари для осіб, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі.

В ході зустрічі фахівчиня Бахмутського міського центру зайнятості Тамара Богдан ознайомила слухачів  з соціальними послугами, які надаються Державною службою зайнятості та умовами їх отримання, з основними тенденціями на ринку праці регіону. Також учасники отримати кваліфіковані індивідуальні консультації . Фахівчиня  ознайомила учасників заходу з інтернет-ресурсами державної служби зайнятості, зокрема роботою в персональному кабінеті: пошуком  вакансій, проходженням профдіагностичного тестування та презентувала   новий проект для успішного працевлаштування українців - Освітній  портал державної служби зайнятості