Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Урядовий портал

Центр розвитку підприємництва – надійна допомога бізнесменам-початківцям

Переглядів: 879
23.01.2020 - 08:36

22 січня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулось засідання Центру розвитку підприємництва за участю 2 підприємців, 9 безробітних та економіста відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Ганни Василевич. Спеціалістка банку розповіла діючим та майбутнім підприємцям про особливі умови кредитування для малого та середнього бізнесу та програми, спрямовані на розвиток своєї справи.

Завідувачка сектору рекрутингу Марія Мустафєєва зосередила увагу учасників тренінгу на проекті від  Міжнародної організації з міграції. Програма має на меті зміцнення економічного потенціалу внутрішньо переміщених осіб та уразливих мешканців Донецької та Луганської областей. Грантова підтримка буде направлена на розширення наявного або започаткування нового бізнесу. Учасників зустрічі ознайомили з умовами конкурсу та повідомили, що заповнити онлайн-заявку можна безпосередньо в Бахмутському міському центрі зайнятості за допомогою фахівців. Також фахівчиня розповіла про шляхи співпраці зі службою зайнятості для новоутворених роботодавців, соціальні послуги служби зайнятості для підприємців та осіб, які планують започаткувати власну справу, можливості отримання компенсації ЄВ, використання електронних кабінетів.

Начальниця відділу профорієнтації Олена Помазова надала присутнім вичерпну інформацію про можливість навчання за направленням служби зайнятості за напрямком «Підприємництво» та відкриття власної справи шляхом отримання виплати допомоги по безробіттю одноразово. Майбутні підприємці з цікавістю дізнались про навчальні та інформаційні додатки, направлені на підтримку підприємництва, серед яких онлайн-платформа «Прометеус», мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва» та новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості.

22 січня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулось засідання Центру розвитку підприємництва за участю 2 підприємців, 9 безробітних.