Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 47 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Новини
15.04.2024 - 16:51 | ДО УВАГИ БАХМУТЯН У ВІННИЦІ!

Бахмутська міська військова адміністрація запрошує на презентацію та обговорення проєкту «СТАЛЕВА МРІЯ БАХМУТ», безплатно розробленого ТОВ «Метінвест – СМЦ». План післявоєнної відбудови охоплює мікрорайон Бахмута в межах вулиць Чайковського - Захисників України - Декабристів - Ювілейна (до межі селища Хромове).

15.04.2024 - 15:44 | Знайомство з Бахмутом у Дніпрі

У Дніпрі, де знайшли прихисток тисячі українців, вимушених покинути свої домівки через війну, продовжуються зустрічі фахівців Бахмутського міського центру культури та дозвілля ім. Євгена Мартинова у Клубі української культури на базі громадської організації «Світло культури».

15.04.2024 - 12:47 | Податковий аудит Донеччини: донараховано майже 5 млн гривень

Управління податкового аудиту виконує ключові функції, спрямовані на забезпечення ефективного функціонування податкової системи – це і перевірка дотримання податкового законодавства, і виявлення порушень, і здійснення податкового нагляду.

13.04.2024 - 15:29 | Бахмутянам у Дніпрі представили проєкт повоєнної відбудови Бахмута

Дніпро стало наступним містом, де зібралися жителі громади для обговорення проєкту «Сталева Мрія Бахмут» у рамках повоєнного відновлення одного з мікрорайонів Бахмута. Під час зустрічі, в якій взяли участь близько 200 бахмутян, обговорено ідеї, задуми та зміни, які чекають на мікрорайон Ювілейний.

11.04.2024 - 16:08 | Відбулась «пряма лінія» секретаря Бахмутської міської ради

Сьогодні, 11 квітня, під час «прямої телефонної лінії» на запитання жителів Бахмутської громади надавала відповіді секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна.

11.04.2024 - 14:35 | Бібліотека для людей з вадами зору відновлює свою роботу в Дніпрі

Для людей з порушеннями зору важко переоцінити значення комп'ютерних технологій, адже завдяки їм вони мають можливість спілкуватися, брати участь в онлайн-спільнотах, здобувати освіту, розвивати свої творчі здібності та багато іншого.

11.04.2024 - 14:30 | Вільна, окрилена, незалежна, амбітна

Проєкт «ВОНА» (Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна) реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA Ukraine за підтримки уряду Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID. Цей кар’єрний та бізнес-хаб надає жінкам, які постраждали від домашнього чи гендерно зумовленого насильства, або перебувають у групі ризику, можливість розвивати свій професійний потенціал та здобути фінансову спроможність.

11.04.2024 - 14:11 | Гарний настрій та заряд бадьорості

Фахівці Martynova Culture Centre продовжують заняття для жителів Бахмута та всіх охочих на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Керівниця студії молодіжної творчості «Браво» Ірина Денисенко проводить різноманітні майстер-класи, ігри, квести. Керівник зразкового аматорського колективу ансамблю спортивного танцю «Алегро» Володимир Ковшов захоплює дітей світом танцю.

11.04.2024 - 11:16 | 81 звернення громадян надійшло за 3 місяці 2024 року до ГУ ДПС у Донецькій області

Податкова система є невід’ємною складовою економічного життя кожної країни і звернення громадян мають значний вплив на функціонування цієї системи. Крім того, цей процес сприяє підвищенню свідомості громадян щодо податкових правил та обов’язків, допомагає у формуванні культури податкової дисципліни.

10.04.2024 - 14:38 | За І квартал поточного року податкова Донеччини отримала 21 запит щодо публічної інформації

У сучасному світі доступ до публічної інформації є одним із важливих аспектів демократії та прозорості управління. Громадяни мають можливість перевіряти, чи виконуються податкові обов’язки суб’єктами господарювання, а також чи ефективно використовуються публічні кошти. Це допомагає інвесторам та підприємцям приймати обґрунтовані рішення щодо інвестування та розвитку бізнесу в регіоні.