Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Презедент України

Соціальні проекти, потрібні громаді

Переглядів: 1428
24.01.2020 - 15:39

24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів.

Завдяки реалізації проєкту «Жінка – подаруй собі життя» в КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» створені умови для своєчасної діагностики та лікування жіночих захворювань. В рамках проєкту придбано сучасне медичне обладнання: кольпоскоп «Scaner MK-200» з цифровим кольоровим принтером і відео системою та радіохвильовий електрохірургічний апарат «Надія-4» (з місцевого бюджету витрачено 47,4 тис.грн, сума залучених коштів склала - 133,0 тис.грн).

 Другим проєктом, презентація якого відбулась в цей день - це «Створення відкритого творчого простору для дітей ветеранів АТО». Завдяки його реалізації для малечі, батьки яких брали участь в зоні проведення АТО/ШОС, створені умови для корисного і змістовного проведення дозвілля. Відремонтовано приміщення для занять та перебування дітей, придбані меблі та настільні ігри (сума коштів, виділених з місцевого бюджету склала 16,7 тис.грн., залучених – 17,7 тис.грн).

Впровадження «Бюджет участі» надає можливість громадянам самостійно керувати частиною місцевих коштів, а місцевій владі реалізувати соціальні та дуже важливі для громади проекти.

24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів. 24 січня в рамках Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі -2019» відбулась презентація двох соціальних ініціатив, реалізованих за рахунок місцевого бюджету та залучених коштів.

Останні статті на сайті