Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Донецька обласна рада

Зустрічі з підприємцями тривають

Переглядів: 1347
27.01.2020 - 14:21

 Декада зустрічей з підприємцями , які відкрили власну справу за сприяння служби зайнятості продовжує роботу в Бахмутському міському центрі зайнятості .  24 січня фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості відвідали  бізнес-вумен  пані  Олену, яка розпочала власну справу у другому півріччі 2019 року .

Олена  обрала як бізнес-ідею діяльність, якою і займалася впродовж трудової діяльності - бухгалтерський облік та аудит. Але тепер  вона надає ці послуги підприємцям фізичним та юридичним особам.

Під час зустрічі пані Олена розповіла, що основні кошти, виділені службою зайнятості,  вона використала для придбання оргтехніки та спеціалізованих бухгалтерських програм та додатків. Зараз Олена вже має кілька постійних  клієнтів, але конкуренція в сфері надання бухгалтерських послуг дуже висока, тому треба розвиватися та пропонувати клієнтам нові послуги та можливості. «Зараз я надаю консультації з питань бухгалтерського обліку , аудиту  використовуючи скап-зв'язок, що значно розширює географію мого бізнесу»-  каже Олена. На черзі нова «опція» від  бізнес-леді - консультації з питань  бізнес-планування. Пані Олена в серпні 2019 року брала участь в навчальній програмі з розвитку навичок підприємництва на сході України з  основ підприємницької діяльності на базі державного навчального закладу  Донецького центру професійно - технічної освіти Державної служби зайнятості і самостійно вивчає цю тематику за допомою онлайн ресурсів «Prometheus»,  « StartBusinessChallenge»,  додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва»,   відео контент з рекомендаціями для складання бізнес плану служби зайнятості,  про які дізналася під час участі в засіданнях Центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. Під час зустрічі фахівці Бахмутського міського центру зайнятості  надали пані Олені інформацію про можливості  служби зайнятості для діючого бізнесу,  в тому числі щодо компенсації єдиного соціального внеску при працевлаштуванні безробітних за направленням служби зайнятості, відшкодуванню витрат роботодавцю на заробітну плату при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб. Також Олені запропонували  взяти участь у  діючі грантових програмах для підприємців. Наприкінці зустрічі заступник начальника відділу профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі навчила Олену користуватися інноваційною розробкою державної служби зайнятості освітнім порталом , що обов’язково стане у нагоді такій креативній підприємиці та подарувала їй іміджеву продукцію державної служби зайнятості.

 

24 січня фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості відвідали  бізнес-вумен  пані  Олену, яка розпочала власну справу у другому півріччі 2019 року . 24 січня фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості відвідали  бізнес-вумен  пані  Олену, яка розпочала власну справу у другому півріччі 2019 року .

Останні статті на сайті