Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Вибір професії – вибір майбутнього

Переглядів: 981
07.02.2020 - 15:46

Вибір  професії — один з головних життєвих виборів людини в юному віці. Цей крок важливий як для самої людини, так і для суспільства в цілому аби забезпечити економіку потрібними кадрами.  Фахівці з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості-часті гості у бахмутських  старшокласників.

Під час класних годин в загально-освітній школі № 10 міста Бахмут профконсультанти допомагали учням осягнути науку вдалого професійного вибору у майбутньому та разом шукали відповіді на питання як скласти  чітке уявлення про власні інтереси, здібності, нахили, орієнтуватися в перспективах сучасного ринку праці та зробити вибір професії свідомим.

Фахівчиня центру зайнятості Олена Бояринова презентувала підліткам додаток на андроїд  «Центр професійної орієнтації» та професії, що будуть актуальними  на ринку праці в найближчому  майбутньому. Учні  завантажили додаток на мобільні і одразу ж спробували його можливості.    Веселою та корисною  цікавинкою для підлітків стала новація Донецької обласної служби зайнятості - інноваційний програмний продукт «Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю», який дозволив переглянути професії майбутнього в 3D зображенні зі звуковим супроводженням. Профконсультанти запропонували школярам ознайомитись з барометром професій сучасного ринку праці України.

Зацікавила старшокласників платформа з професійної орієнтації “Моя професія: консультаційна мережа”, з якою учнів знайомила фахівчиня Бахмутського міського центру зайнятості Тамара Богдан. Бажаючі пройти профдіагностичне тестування змогли зареєструватися та отримати код доступу аби онлайн пройти тестування.

Наприкінці зустрічі кожен учень отримав друковані інформаційні матеріали державної служби зайнятості про професії та візитівки з контактною інформацією Бахмутського міського центру зайнятості.  Старшокласників також запросили в «Школу молодого підприємця»,  яка на постійній основі працює в центрі зайнятості для розвитку підприємницьких ініціатив молоді як одного з видів побудови успішної кар’єри в майбутньому. 

Фахівчиня центру зайнятості Олена Бояринова презентувала підліткам додаток на андроїд  «Центр професійної орієнтації» та професії, що будуть актуальними  на ринку праці в найближчому  майбутньому. Наприкінці зустрічі кожен учень отримав друковані інформаційні матеріали державної служби зайнятості про професії та візитівки з контактною інформацією Бахмутського міського центру зайнятості.