Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Донецька обласна рада

Шукачів роботи запрошують до лав Національної поліції

Переглядів: 1658
12.02.2020 - 10:58

11 лютого в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулась презентація роботодавця. Безробітних та шукачів роботи знайомили з діяльністю Бахмутського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.

Національну поліцію на заході представляла старший інспектор сектору кадрового забезпечення Вікторія Шелудько. Вона детально розповіла про можливість вступу до лав Нацполіції, умови конкурсного відбору та реєстрації. Шукачів роботи проінформували про умови проходження конкурсу, порядок подачі документів, вимоги до претендентів та поетапний процес відбору поліцейських. Присутнім були представлені посади слідчого, дільничного офіцера поліції та помічника дільничного офіцера поліції.

«Служба в лавах Національної поліції – це гарантія соціального забезпечення, професійної підготовки та перспектив кар’єрного росту. Якщо у вас є бажання стати частиною поліції Донецької області – заповнюйте електронну заяву та беріть участь у конкурсі», – наголосила Вікторія Шелудько.  Особам, які мають бажання отримати вищу юридичну освіту, пропонується безкоштовне навчання в вищих навчальних закладах МВС України.

Презентація роботодавця відбулась у форматі активного діалогу: безробітні отримали вичерпні відповіді на свої запитання стосовно можливості працевлаштування. У заході взяли участь 16 осіб. Після проведених співбесід четверо претендентів отримали пропозицію зареєструватись для участі в конкурсі.

11 лютого в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулась презентація роботодавця. Безробітних та шукачів роботи знайомили з діяльністю Бахмутського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.11 лютого в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулась презентація роботодавця. Безробітних та шукачів роботи знайомили з діяльністю Бахмутського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.