Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Стартував найбільший національний конкурс у сфері відкритих даних Open Data Challenge.

Переглядів: 2234
02.03.2020 - 15:38

Він популяризує розроблення сервісів і продуктів, які сприятимуть боротьбі з корупцією та мають значне суспільне значення і бізнес-потенціал.
Прийом заявок на конкурс – від 12 лютого до 25 березня 2020 року.

До участі запрошують розробників, підприємців, громадських активістів, що мають ідею, прототип чи готове рішення для вирішення проблем у будь-якій сфері: будівництва, агросектору, інфраструктури, , захисту довкілля, бізнесу тощо.

Open Data Challenge в Україні відбувається вчетверте. Включає у себе кілька етапів: прийом заявок, інтерв’ю з кандидатами, чотиримісячна інкубаційну програму та визначення переможців.

Четвертий набір стане ОСТАННІМ, але буде наймасштабнішим за всю історію існування:

•      Загальний призовий фонд - 3,5 млн грн.  Позмагатися за грошовий приз зможуть команди, що відповідатимуть головним критеріям відбору: антикорупційний вплив проєкту, інноваційна ідея та її бізнес-потенціал. Надання призового фонду забезпечується в межах проєкту міжнародної технічної допомоги USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS".

•      Data Angels. Уперше підтримку проєктам надаватимуть Chief Digital Transformation Officers (CDTO) із міст і профільних міністерств. Вони стануть дата-ангелами проєктів-фіналістів – допомагатимуть відкривати необхідні для проєктів набори даних, перелічені у Постанові 835 і досі не відкриті, а також будуть менторами з питань використання даних стартапами.

•      Окремим призом – «Антикорупційний проєкт» - відзначать проєкт із найбільшим антикорупційним впливом.

Дізнатися більше можна на сайті https://odc.in.ua/

Останні статті на сайті