Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

У Бахмутський міський раді обговорили перспективи розвитку закладів професійно-технічної освіти.

Переглядів: 1592
02.03.2020 - 18:20

02 березня 2020 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів ознайомчу зустріч з представниками Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй та обговорив перспективи розвитку закладів професійно-технічної освіти регіону.

Зокрема, в рамках зустрічі Олексій Рева ознайомив гостей громади з проєктами, реалізованими в галузі освіти, та обговорив можливості залучення міжнародної допомоги для розвитку Бахмутського центру професійно-технічної освіти для облаштування у закладі умов підготовки технічних спеціальностей та перепідготовки людей для подальшого працевлаштування.

Також представники ПрООН відзначили наявність готового навчально-практичного центру при Бахмутському ЦПТО, та визначили це як запоруку впровадження перших кроків розвитку навчального закладу.

У Бахмутський міський раді обговорили перспективи розвитку закладів професійно-технічної освіти.У Бахмутський міський раді обговорили перспективи розвитку закладів професійно-технічної освіти.У Бахмутський міський раді обговорили перспективи розвитку закладів професійно-технічної освіти.У Бахмутський міський раді обговорили перспективи розвитку закладів професійно-технічної освіти.