Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Спортсмени Бахмуту – серед кращих на чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборства

Переглядів: 1198
05.03.2020 - 14:20

З 29 лютого по 2 березня в місті Київ відбувся заключний національний старт сезону з легкої атлетики в приміщенні – чемпіонат України з двоборства серед ДЮСШ та СДЮШОР, який зібрав близько 800 юнаків і дівчат 2005-2006 років народження та молодше із 24 регіонів країни.

До збірної команди Донецької області увійшли 8 спортсменів КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради. За підсумками змагань з двоборства, що включало біг на 60 м та стрибки у довжину, «срібло» здобула Настасія Зозуля з Бахмута (КДЮСШ №1, тренер Володимир Мартинюк). На другу сходинку п’єдесталу Настасія також піднялася за сумою в бігу на 60 м та потрійному стрибку. У двоборстві, що включало біг на 60 м та стрибки з жердиною, срібними призерами стали вихованка Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Аліна Юрченко (тренери Анатолій Волчанін, Юрій Седньов) та Валентин Лобода з Бахмута (КДЮСШ №1, тренери Олексій Логвиненко, Юрій Седньов).

Бронзову нагороду чемпіонату України виборов вихованець КДЮСШ №1 міста Бахмут Михайло Захожий (тренери Олександр Захожий, Дмитро Захожий) – за сумою в бігу на 60 м та стрибках у висоту. Серед команд дитячо-юнацьких шкіл легкоатлети КДЮСШ №1 міста Бахмут стали першими з результатом 137 очок,

Усього легкоатлети Донеччини набрали 425 очок, завдяки чому їм вдалося посісти другу сходинку в командному заліку між представниками Києва (455 очок) та Київської області (405 очок). Вітаємо тренерів та спортсменів та бажаємо успіхів у майбутньому!

Спортсмени Бахмуту – серед кращих на чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборстваСпортсмени Бахмуту – серед кращих на чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборстваСпортсмени Бахмуту – серед кращих на чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборстваСпортсмени Бахмуту – серед кращих на чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборстваСпортсмени Бахмуту – серед кращих на чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборства

Останні статті на сайті