Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Презедент України

Переходимо в онлайн!

Переглядів: 1533
10.04.2020 - 14:04

Зваживши всі «за» і «проти», учителі та учні Бахмутської школи № 10 поринули в експеримент. З 6 квітня на платформі ZOOM були анонсовані  відеоконсультації для школярів 5-11 класів. Багато зараз вирує думок: треба, не треба, яким чином.

При роботі в дистанційному режимі не працюють прийоми традиційного навчання. Учитель  виступає сценаристом, оператором та режисером свого уроку. Необхідно продумувати зворотній зв'язок, і це є найважчим.

Прислухавшись до побажань учнів та батьків та використовуючи вже власний досвід спілкування в програмі ZOOM, адміністрація школи склала графік онлайн-консультацій.

Два дні експерименту довели, що змогли підключитись до уроку в онлайн-режимі від 40% до 85% учнів. Так, не у всіх є необхідні гаджети та  технічні можливості, але небайдужі класні керівники та вчителі-предметники все одно намагаються «зустрічатися» з дітьми.

Як це буде відбуватися далі? Подивимося, проаналізуємо, зробимо висновки.

На даний момент уже проведені відеоконсультації з української мови та літератури, математики, хімії, фізики, біології, географії, англійської мови, історії. Перші  відгуки свідчать,  що дітям та батькам такий формат спілкування дуже сподобався.

Почалася друга частина навчання з елементами дистанції, тож можна сказати точно: ми всі (учні, батьки, педагоги) розвиваємо інформаційну компетентність, що в сучасному світі ніколи не завадить.

Переходимо в онлайн!Переходимо в онлайн!Переходимо в онлайн!Переходимо в онлайн!

Останні статті на сайті