Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету

Переглядів: 1455
13.04.2020 - 16:27

Першим об’єктом наради стало будівництво сміттєперевантажувальної станції із сортувальним обладнанням, яке сьогодні стартувало у місті Бахмут.

Проєктом передбачено будівництво виробничої будівлі з критим майданчиком для розвантажування ТПВ, облаштування навісів для тимчасового зберігання вторинної сировини, майданчиків для розміщення контейнерів мультиліфт для навантаження сипучих відходів, склобою та відходів, які підлягають захороненню на полігоні ТПВ, створення дезбарєру (для дезінфекції автотранспорту), відкритих майданчиків для тимчасового зберігання трави, листя, будівельного сміття та проведення благоустрою території. Під час наради за участю директора департаменту екології та природних ресурсів ДонОДА Сергія Натруса присутні ознайомилися з проєктом будівництва, існуючими мережами комунікацій та обговорили терміни подальших робіт.
Другим об’єктом виїзної наради стала амбулаторія селища Опитного, де наразі продовжуються внутрішні та фасадні роботи, благоустрій території, завершуються роботи з облаштування комунікацій та електричних мереж. Після завершення проєкту в амбулаторії буде облаштовано аптечний пункт та кабінет стоматології.

Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету Олексій Рева провів нараду на об’єктах, що реалізуються коштом обласного бюджету