Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Урядовий портал

Дистанційна нарада заступників директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Переглядів: 1735
17.04.2020 - 14:06

Чергова нарада для заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи закладів освіти була організована міським методичним кабінетом Управління освіти та проведена в режимі відеоконференції. Порядок денний висвітлював актуальні питання для адміністрації закладів. Спеціалісти апарату, керівники методичної та психологічної служб, методисти міського методичного кабінету обговорили накази та листі  МОН, департаменту освіти і науки, Донецького облІППО, інші питання діяльності галузі під час карантину.

Оскільки учні з 6 квітня розпочали навчання після весняних канікул, то організація дистанційного освітнього процесу, у тому числі й для інкюзивного та індивідуального навчання, – ось пріоритет роботи закладів освіти. Проаналізовано наповнення сайтів, вчасне розміщення завдань, їх кількість та якість, а також - зворотній зв‘язок учасників освітнього процесу. Звернено увагу заступників директорів на дотримання вимог карантину, нормативну базу з приводу завершення навчального року, зарахування дітей до 1 класів, дистанційний формат надання послуг КУ «ІРЦ м. Бахмут». Наголошено на необхідності опрацювання нового Закону України «Про повну загальну середню освіту». Доведено інформацію про результати відбору підручників для 3, 7 класів, про участь педагогів у конкурсах обласного рівня, які проводилися дистанційно, про орієнтовні терміни проведення основної сесії ЗНО та пробного тестування.

Наприкінці онлайн-зустрічі були надані необхідні доручення та намічені плани на майбутнє. Нарада пройшла змістовно в доброзичливій атмосфері. Методична служба бажає всім міцного здоров’я, вітає з прийдешнім Великоднем.

Дистанційна нарада заступників директорів закладів загальної середньої та позашкільної освітиДистанційна нарада заступників директорів закладів загальної середньої та позашкільної освітиДистанційна нарада заступників директорів закладів загальної середньої та позашкільної освітиДистанційна нарада заступників директорів закладів загальної середньої та позашкільної освітиДистанційна нарада заступників директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Останні статті на сайті