Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Презедент України

Відвідано 2 багатодітні родини, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинах

Переглядів: 1201
24.04.2020 - 15:03

Спеціалістами служби у справах дітей УМПСД Бахмутської міської  ради та Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з  інспекторами ювенальної превенції з метою контролю по забезпеченню прав дітей в умовах проведення карантинних заходів  23.04.2020  року проведено профілактичний рейд на території с. Зайцеве Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та відвідано  2 багатодітні родини, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинах.

Під час обстеження умов проживання проведено профілактично – роз’яснювальну роботу з батьками щодо відповідальності, яку вони несуть за виховання та утримання дітей.

Відвідано 2 багатодітні родини, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинахВідвідано 2 багатодітні родини, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинахВідвідано 2 багатодітні родини, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинахВідвідано 2 багатодітні родини, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинах

Останні статті на сайті