Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Нарада директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Переглядів: 1132
05.05.2020 - 09:16

Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року.

Важливі для управлінців  аспекти висвітлили в.о. начальника Управління освіти Оксана Карпець, спеціалісти апарату, методичної та психологічної служб. Акцентовано увагу на змінах у законодавстві, зокрема розглянуто Закон України «Про повну загальну середню освіту», відповідно до вимог якого слід перевести на строковий трудовий договір педагогів ЗЗСО, які досягли пенсійного віку, та директорів шкіл, продумати стратегічне бачення мережі закладів освіти Бахмутської міської ОТГ на кілька років. Висвітлено питання завершення навчального року в дистанційному форматі, заповнення шкільної документації, проведення тематичного, підсумкового та річного оцінювання, зарахування учнів до 1 класу, супровід індивідуального та інклюзивного навчання. Керівників було ознайомлено з новими нормативними документами МОН, департаменту освіти і науки, надано алгоритми дій при переході на українську мову навчання, терміни замовлення документів про освіту для учнів 9 класів. Розглянуто особливості проходження випускниками 11 класів пробної та основної сесії ЗНО, що залежатиме від епідеміологічної ситуації в країні.

Наприкінці наради спеціалісти Управління відповіли на питання директорів, обговорили подальші дії та скоординували власну діяльність на найближчий час. Засідання пройшло плідно та конструктивно.

Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року. Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року. Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року. Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року. Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року. Управління освіти в дистанційному форматі провело нараду з керівниками ЗЗСО та ЗПО з питання організованого завершення 2019-2020 навчального року.