Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Презедент України

Оголошення про проведення конкурсу з визначення робочого органу

Переглядів: 1476
18.03.2020 - 09:00

Оголошення  про проведення конкурсу

з визначення на конкурсних засадах робочого органу з підготовки матеріалів для забезпечення проведення конкурсів з  перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Організатор конкурсу - Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, (зі змінами) (далі – Порядок), керуючись      ст. 30 Закону України від 21.05.1997 № 280/97- ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами), рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 № 78 «Про визначення організатора конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади» оголошує конкурс з визначення робочого органу з підготовки матеріалів для забезпечення проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування.

Умови проведення конкурсу

1. Конкурс з визначення робочого органу з підготовки матеріалів для забезпечення проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади проводиться з метою визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників (далі робочого органу), на який покладаються функції з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, приймання документів на конкурс, перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів, та інших матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником-переможцем конкурсу.

2. Конкурс є відкритим для всіх претендентів. У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» та постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами), що мають фахівців у галузі автомобільного транспорту, матеріальні ресурси та технології, а також  досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень.

3. Не допускаються до участі в конкурсі підприємства (організації), які:

  • надають послуги з перевезень;
  • провадять діяльність на ринку транспортних послуг;
  • представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;
  • визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;
  • подали для участі в конкурсі неправильно оформлені заяви (документи)  такі, що містять недостовірну інформацію.

4. Для участі у конкурсі претендент подає такі документи:

  • заяву на участь в конкурсі встановленого зразку (заяви приймаються комітетом протягом 30 днів після опублікування оголошення про проведення конкурсу в засобах масової інформації);
  • нотаріально завірену копію Статуту (Положення) підприємства (організації);
  • документ, що підтверджує досвід роботи фахівців на менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;
  • конкурсні пропозиції, а саме: перелік, пропонуємих до розробки документів та пропозиції щодо їх вартості; при наявності примірників документів, які претендент пропонує до розробки та інші.

За роз’ясненнями щодо оформлення документів для участі в конкурсі або щодо умов конкурсу, претендент має право звернутися у письмовій формі до комітету, але не пізніше ніж за 5 днів до закінчення строку подання документів для участі в конкурсі.

5. Конкурс проводиться комітетом не раніше ніж через 30 днів після опублікування оголошення про проведення конкурсу в засобах масової інформації.

6. Визначення переможця конкурсу здійснюється комітетом. Переможцем у конкурсі стає претендент, який за оцінкою комітету відповідає кваліфікаційним вимогам, може забезпечити якісну розробку документів та який запропонував найбільш вигідну вартість.

Рішення про результати конкурсу приймається комітетом на закритому засіданні у присутності не менш половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів, вирішальним є голос голови комітету.

Переможець оголошується на відкритому засіданні комітету з запрошенням усіх претендентів.

Рішення комітету щодо визначення переможця конкурсу оформлюється протоколом, який підписується головою та секретарем комітету та надсилається переможцю конкурсу та іншим учасникам конкурсу.

7. З переможцем конкурсу Організатор укладає договір про виконання функцій робочого органу та розробку необхідної документації.

Кінцевий строк подачі документів для участі в конкурсі - 13.042020 р.

Одержання необхідної інформації та прийом документів здійснюється у робочі дні за адресою: 84500,  м. Бахмут,  вул. Миру 44, кабінет № 512 з 8.30. до 16.00 (перерва з 12.00 до 13.00). Телефон для довідок: (0627) 44-60-76; e-mail: artorgh@gmail.com.

З інформацією щодо проведення конкурсу можна також ознайомитись на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради  artemrada.gov.ua 

Останні статті на сайті