Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 141 гість.

ExportUA

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 570
07.05.2020 - 11:49

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 7 травня 2020 року

Охорона здоров’я

За минулу добу на території Бахмутської ОТГ випадків з підозрою на COVID-19 не зареєстровано.

Усі люди із кола контактних осіб по кожному із 8 підтверджених випадків, отримали негативні результати ПЛР-діагностики матеріалів, які проводились у Києві на наявність корона вірусу.

На самоізоляції знаходиться 14 мешканців, які повернулися із-за кордону.

Загальна чисельність інфікованих в Бахмутській ОТГ від першого встановленого випадку складає 8 осіб.

Міське господарство

Працівниками КП «Бахмутська житлова управляюча компанія» два рази на тиждень виконується обробка розчином гіпохлоріту натрію під’їздів багатоповерхівок. З початку тижня було оброблено 647 під’їздів у 262 будинках, у тому числі:

- одноповерхові будинки – 1 будинок, 1 під’їзд;

- двоповерхові будинки – 87 будинків, 138 під’їздів;

- чотириповерхові будинки – 21 будинок, 61 під’їзд;

- п’ятиповерхові будинки – 101 будинок, 341 під’їзд;

- шестиповерхові будинки – 1 будинок, 3 під’їзда;

-  дев’ятиповерхові будинки – 20 будинків, 43 під’їзда.

Соціальний захист

Управління праці та соціального захисту населення повідомляє, що фізичні особи-підприємці можуть оформити допомогу на дітей онлайн, заповнивши електронну форму на офіційному веб-сайті Міністерства соціальної політики www.msp.gov.ua в розділі "е-сервіси" або за посиланням – https://dopomoga2fop.ioc.gov.ua, а також скориставшись Єдиним порталом державних послуг «Дія». 

Освіта

Освітній процес у закладах загальної середньої освіти завершується 29 травня.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГО “Смарт освіта” за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію COVID-19. Методичні рекомендації для вчителів та навчальні матеріали для учнів опубліковано на сайті НУШ.

Інформацію про зміни в освітніх процесах через карантин можна дізнатися  на спеціальному інформаційному ресурсі mon-covid19.info.

До Дня пам‘яті та примирення і Дня Перемоги заклади освіти в дистанційному форматі беруть участь в міжшкільному челенджі «В пам‘яті людській назавжди», який  ініційовано Управлінням освіти.

Увага! Корисна інформація

  •  Кабінет Міністрів України виділив 3 млрд 132 млн грн, які підуть на боротьбу з коронавірусом в Україні. Планується ці кошти направити на:

- забезпечення засобами індивідуального захисту закладів охорони здоров'я першої хвилі та екстреної медичної допомоги, які працюють з пацієнтами, хворими на COVID-19;

- закупівлю товарів (робіт, послуг), необхідних для забезпечення готовності та реагування на спалахи COVID-19;

- заробітну плату медичних та інших працівників лабораторних центрів МОЗ України.

  • Фахівцями Мінекономіки та Держпродспоживслужби із залученням представників бізнесу було розроблено Методичні рекомендації щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів. З документом можна ознайомитися https://docs.google.com/document/d/1NXrz5WzsMLdb9DqZ4MgwKWJQqFojJ90-/edit#heading=h.gjdgxs
  • Міністерство охорони здоров’я забезпечить безкоштовне ПЛР-тестування для пацієнтів, які потребують планових операцій. Всі вони проходитимуть самоізоляцію 2-3 дні, а вже далі - будуть госпіталізовані в лікарні для проведення операції.

Останні статті на сайті