Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 55 гостей.

Урядовий портал

У Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війни

Переглядів: 1789
07.05.2020 - 12:50

Представники Бахмутської міської ради та ветеранських організацій міста відвідали новостворену Алею Слави, де висаджено 75 дерев на честь прийдешньої 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

«Тепер це місце стане черговою пам’яткою про подвиг всіх, хто на фронті захищав нашу країну у Другій світовій війні, відбудовував місто у післявоєнні часи та зробив свій внесок для перемоги над фашизмом», - зазначила секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко під час презентації пам’ятного знаку «75 дерев до 75-річчя Перемоги».

Також наприкінці візиту до міської набережної присутні вшанували пам'ять підпільника Олексія Сафронова, який у роки Другої світової війни врятував від знищення замінований фашистами Миколаївський міст.

У Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війниУ Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війниУ Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війниУ Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війниУ Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війниУ Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війниУ Бахмуті вшановують пам'ять учасників Другої світової війни