Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1104
13.05.2020 - 13:27

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 13 травня 2020 року

Бахмутська міська рада звертається до мешканців громади не послабляти свою пильність після зняття частини карантинних обмежень. Просимо ретельно дотримуватись масочного режиму та соціальної дистанції. Звертаємо увагу, що Бахмут сьогодні на 2 місці по кількості захворілих на COVID-19 у Донецькій області.

Охорона здоров’я

На території Бахмутської ОТГ за останню добу випадків з підозрою на COVID-19 не зареєстровано.

Загальна чисельність інфікованих в Бахмутській ОТГ від першого встановленого випадку складає 9 осіб.

Одужало 6 осіб. 3 особи знаходяться на лікуванні в КНП «БЛІЛ м. Бахмут» (1 людина підключена до апарату ІВЛ, її стан стабільний. 2 особи продовжують лікування).

На самоізоляції знаходяться 9 мешканців, які повернулися із-за кордону.

КНП «БЛІЛ м. Бахмут» від представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста отримала чергову донацію засобів та пристосувань для оснащення намету, який розгорнуто на території лікарні на випадок спалаху гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID – 19:

-         Ємність для води на 125 літрів – 1 шт.

-         Оприскувачі ручні на 2 літри – 16 шт.

-         Чоботи гумові – 8 шт.

-         Одяг захисний ( плащ ) – 8 шт.

-         Маска пилозахисна – 8 шт.

-         Фартух ПВХ водонепроникний – 2 шт.

-         Цеберко пластикове – 2 шт.

Доновано антибіотики резерву, шовний та перев’язувальний матеріал, витратні матеріали для анестезіологічного забезпечення.

Комунальне господарство

Працівники комунального підприємства «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС»  виконали роботи з прибирання та дезінфекції 65 зупинок громадського транспорту.

За минулу добу КП «Бахмутська житлова управляюча компанія» продезінфіковало 155 під’їздів багатоповерхівок. 

Соціальний захист

Для безпечної роботи працівників в період підвищеної небезпеки зараження на гостру респіраторну хворобу COVID – 19, Територіальний центр надання соціальних послуг Бахмутської міської ради отримав благодійну допомогу від Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації у вигляді миючих засобів та індивідуального захисту.

Волонтери ГО Міжнародного Комітету Червоного Хреста продовжують виготовлення індивідуальних захисних масок. Для малозабезпечених мешканців громади представники Червоного Хреста, власними силами формують продовольчі набори та передають їх нужденним. Благодійники продовжують надавати допомогу багатодітним сім’ям. Нещодавно діти з таких родин отримали творчі набори. Найближчим часом планується передати гігієнічні набори людям з інвалідністю І та ІІ групи.

Увага! Корисна інформація!

  • Міністерство охорони здоров’я в черговий раз наголошує на тому, що люди, які мають симптоми COVID-19, медичні працівники, працівники Нацполіції і Нацгвардії, які контактували з хворими на коронавірус, та хворі на пневмонію мають обов’язково пройти безкоштовне ПЛР-тестування.
  • Перелік причин тимчасової непрацездатності, за якими Фонд соціального страхування України здійснює фінансування допомог, доповнено ізоляцією від COVID-19. За відповідними лікарняними листками Фонд здійснить компенсацію 50% втраченого заробітку незалежно від тривалості страхового стажу, починаючи з шостого дня непрацездатності (перші 5 днів фінансує роботодавець). Видача лікарняних листків, які є виключною підставою для нарахування зазначених виплат від Фонду, на сьогодні унормована.

Останні статті на сайті