Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До уваги мешканців громади, посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності!

Переглядів: 1147
14.05.2020 - 13:19

Бахмутська міська рада нагадує про відповідальність фізичних та юридичних осіб за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, а також правил благоустрою територій населених пунктів згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згідно правил благоустрою м. Бахмута власники приватних будівель зобов’язані проводити косіння трави на прилеглій та закріпленій за ними території. Косіння виконується при досягненні висоти трави у 15 см, залишаючи висоту трав’яного покрову висотою 5-8 см.

Звертаємося до вас з проханням у найкоротші терміни провести роботи з благоустрою закріплених територій, виконати вимоги по косінню.

Невиконання даних видів робіт - це адміністративне правопорушення,  яке передбачає накладення штрафу від двадцяти (340 грн.) до вісімдесяти (1360 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти  (850 грн.) до ста (1700 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наразі фахівцями з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктів з 1 травня 2020 року складено 24 приписи про порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, а також правил благоустрою територій населених пунктів, 20 з яких виконано і 4 – знаходяться на контролі.

Закликаємо усіх дотримуватися чинного законодавства та робити наше місто красивішим та затишнішим!

Останні статті на сайті