Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Павло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГ

Переглядів: 1843
20.05.2020 - 15:06

Під час робочого візиту містами Донеччини голова обласної державної адміністрації Павло Кириленко відвідав Бахмутську об'єднану територіальну громаду та ознайомився з станом реалізації інфраструктурних проєктів.

Першим пунктом робочої поїздки стало селище Клинове, де разом з Бахмутським міським головою Олексієм Ревою було  розглянуто стан реалізації проєкту з реконструкції мереж водовідведення та очисних споруд с. Клинове. Павло Кириленко ознайомився з потужностями об’єкту та обговорив роботи, які слід виконати для остаточного завершення проєкту. Другим об’єктом, що оглянув голова ОДА, стало будівництво фельдшерсько-акушерського пункту селища Клинове, яке проходить за рахунок залучених коштів Бахмутською міською радою, а саме - Люксембурзького Червоного хреста. Також Павло Кириленко ознайомився з будівництвом амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селищі Опитне, яке реалізується за кошти субвенції з Державного бюджету та співфінансування Бахмутської міської ради.

Наступними об'єктами стали лікувальні заклади, а саме Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут, де пройшла реконструкція будівлі корпусу № 1 комунального некомерційного підприємства, та Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер, де наразі продовжується реконструкція комплексу будівлі для розміщення диспансеру, водолікарні з басейном та гуртожитку.

Окремо Бахмутський міський голова Олексій Рева ознайомив очільника області з перспективами та планами щодо реалізації проєкту будівництва приймального відділення невідкладної та екстреної медичної допомоги, яке буде збудовано в рамках співробітництва Бахмутської міської ради з Міжнародним Комітетом Червоного хреста, а також проєкту реконструкції будівлі центрального стерилізаційного відділення.

Останнім об’єктом робочої поїздки Бахмутською громадою став дитячий садок №49 «Кріпиш», де Павло Кириленко ознайомився з благоустроєм території та ремонтними роботами, які вже виконано всередині будівлі та дитячих групах садка.

Павло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГПавло Кириленко з робочим візитом відвідав Бахмутську ОТГ