Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Проєкт «Менеджмент волонтерських програм: професійний підхід до мобілізації внутрішніх ресурсів громади»

Переглядів: 1862
28.05.2020 - 08:27

Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» за підтримки ПРООН в межах проєкту «Менеджмент волонтерських програм: професійний підхід до мобілізації внутрішніх ресурсів громади» оголошує конкурсний відбір на навчання координаторів та координаторок волонтерських програм з Донецької та Луганської областей.

Головною метою проєкту є підготовка та супровід координаторів, які започаткують волонтерські програми на базі своїх організацій, створюватимуть та підтримуватимуть волонтерські ініціативи, забезпечать належний супровід та сталість діяльності волонтерів у своїх громадах.

 У межах діяльності координаторів волонтерських програм передбачається:

  1. Участь відібраних на конкурсній основі учасників та учасниць у навчанні (онлайн та, за можливості, очно) координаторів волонтерських програм (червень – липень, 2020).
  2. Створення навченими координаторами волонтерських програм та залучення до них волонтерів (з липня, 2020).
  3. Розробка координаторами спільно з волонтерами ініціатив у своїх громадах; відбір найкращих ініціатив з метою отримання фінансової підтримки з боку ПРООН для забезпечення успішної реалізації на місцях (липень – листопад, 2020).
  4. Участь координаторів у навчальних супервізіях (онлайн та очних) з метою обговорення успіхів та перешкод в організації волонтерських програм, отримання додаткових інструментів ефективного менедженту волонтерів (листопад, 2020 – січень, 2021).
  5. Участь координаторів та найактивніших волонтерів у фінальному форумі щодо результатів реалізації волонтерських програм у громадах Донецької та Луганської областей (березень, 2021).

До участі у конкурсі на навчання запрошуються зацікавлені представники організацій та установ, готових розвивати волонтерські програми та забезпечувати їхню сталість.

Заявки приймаються за посиланням: https://forms.gle/jeip5MP6JPzfFfW58

Кінцевий термін подання заявок – 10 червня.

Для отримання посилання на електронну пошту, а також з додаткових питань, просимо контактувати з координаторкою проєкту Катериною Пухою (093 509 17 44).