Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

ExportUA

5 червня – Всесвітній день навколишнього природного середовища!

Переглядів: 997
05.06.2020 - 13:20

Чисті повітря, вода і земля є базовими потребами для кожної людини на планеті.

Скільки б ми не говорили про потребу особливого ставлення  до цих багатств та необхідність їхнього захисту, проте людство лише нещодавно збагнуло, наскільки критичним є майбутнє для людини, якщо вона не перегляне своє ставлення до довкілля.

          Саме тому в більш ніж 100 країнах світу, щороку 5 червня, відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища, основною метою якого є привернення уваги суспільства до екологічних проблем на планеті та підкреслення гострої потреби в зміні відношення людини до природи.

          Кожен для себе може знайти шляхи покращення навколишнього середовища: викидати сміття в урну, сортувати відходи, повторно використовувати вторсировину, приймати участь в прибиранні громадських місць, вчасно знищувати карантинні бур’яни (особливо амброзію полинолисту), посадити дерево, берегти ліси від пожеж та вирубки, не випалювати стерню та очерет біля водойм, берегти світ рослин і диких тварин, доглядати безпритульних тварин, раціонально використовувати питну воду.

          Шановні жителі Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади!

Піклування про довкілля - це не тільки суспільна задача, але й особиста відповідальність кожного! Тож, давайте разом берегти наші природні багатства для майбутніх поколінь!

 

 

 

Останні статті на сайті