Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулася 143 сесія Бахмутської міської ради

Переглядів: 1174
24.06.2020 - 14:50

24 червня 2020 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 143 сесія Бахмутської міської ради.

На початку засідання міський голова Олексій Рева привітав присутніх з першою річницею створення Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, а також вручив Почесну грамоту Верховної Ради України та знак  за особистий внесок у розбудову та розвиток інформаційного простору України, високий професіоналізм  та  з нагоди Дня журналіста - головному редактору ТОВ РЕДАКЦІЯ ГАЗЕТИ «ВПЕРЕД» - ОВЧАРЕНКО  СВІТЛАНІ  ІВАНІВНІ.

В ході засідання 143 сесії були прийняті рішення з питань:

  1. Про внесення змін до Програми посилення охорони публічної безпеки і боротьби зі злочинністю на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади «Правопорядок 2020-2021».
  2. Про внесення змін до Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018 - 2020 роки.
  3. Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційних та оборонних захдів на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2023 роки.
  4. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  5. Про встановлення пільг щодо земельного податку, що сплачується на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.                 
  6. внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням  осіб з інвалідністю і ветеранів у новій редакції.
  7. Про делегування повноважень щодо придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для            дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.
  8. Про проведення конкурсу з придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.
  9. Про затвердження Положення про загальні збори громадян за місцем проживання у новій редакції.
  10. Про затвердження Порядку створення та легалізації  органів  самоорганізації  населення на території  Бахмутської  міської об’єднаної територіальної  громади.
  11. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 24.04.2019 № 6/128-2537..
  12. Про внесення змін до Регламенту Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради.
  13. Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради. 
  14. Про зняття з контролю рішень Бахмутської міської ради.
  15. Про розроблення містобудівної документації - детального плану території по вулиці Булавіна, 7 у селищі Хромове Бахмутського району                             Донецької області.
  16. Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  17. Про погодження актів про списання багатоквартирних будинків комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади з балансу комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія».
  18. Про передачу (безоплатно) майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  19. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна.
  20. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  21. Про оренду земельних ділянок.
  22. Про передачу у власність земельних ділянок.
  23. Про поновлення договору суперфіцію.
  24. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  25. Про продаж земельних ділянок.
  26. Про внесення змін до Програми розвитку освіти на 2017 – 2020 роки.
  27. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Бахмутської міської  об’єднаної територіальної громади на  2020 рік.

У розділі «Різне»:

  • Виступила: Савченко Т.М. (перший заступник міського голови) - презентувала бренд Бахмутської громади та шляхи його застосування для промоції громади.

На цьому пленарне засідання 143 сесії було закрите.

Останні статті на сайті