Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 137 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

По закінченню сесії Бахмутської міської ради міський голова Олексій Рева та депутати оглянули черговий оновлений тролейбус, який вийшов на дороги міста.

Переглядів: 1454
24.06.2020 - 15:12

Тролейбус "ЮМЗ" було капітально відремонтовано за 3,5 мільйони гривень міського бюджету товариством з обмеженою відповідальністю "Ді Елком Україна".

В рамках ремонту виконано заміну кузову, оновлено салон та кабіну водія, встановлені склопакети, пічки.
Також було замінено систему електрики тролейбуса на сучасну, що дозволить економити до 20 відсотків електричної енергії.

По закінченню сесії Бахмутської міської ради міський голова Олексій Рева та депутати оглянули черговий оновлений тролейбус, який вийшов на дороги міста.По закінченню сесії Бахмутської міської ради міський голова Олексій Рева та депутати оглянули черговий оновлений тролейбус, який вийшов на дороги міста.По закінченню сесії Бахмутської міської ради міський голова Олексій Рева та депутати оглянули черговий оновлений тролейбус, який вийшов на дороги міста.По закінченню сесії Бахмутської міської ради міський голова Олексій Рева та депутати оглянули черговий оновлений тролейбус, який вийшов на дороги міста.По закінченню сесії Бахмутської міської ради міський голова Олексій Рева та депутати оглянули черговий оновлений тролейбус, який вийшов на дороги міста.

Останні статті на сайті