Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Урядовий портал

Бізнес – школа: крок до успішної кар’єри!

Переглядів: 1398
23.07.2020 - 12:46

Фахівці з профорієнтації  Бахмутського міського центру зайнятості 20 липня запросили старшокласників та студентів міста на онлайн - засідання «Бізнес-школи молодого підприємця». Бізнес - школа допомагає небайдужій студентській та учнівській молоді знайти своє покликання аби успішно побудувати кар’єру в майбутньому, а можливо створити власний бізнес.

Профконсультант Олена Бояринова запропонувала молодим людям розглянути такі поняття як: соціальне підприємництво, креативні бізнес-ідеї сьогодення, мережевий маркетинг. Всі разом спробували склали портрет сучасного підприємця та виділили головні професійні та особисті якості, що допомагають досягти професійного успіху. За допомогою платформи з професійної орієнтації  «Моя професія: консультаційна мережа» учасники мали можливість зареєструватись для онлайн - тестування  та отримали коди доступу для нього.

Наступним етапом заходу стало знайомство молоді з джерелами отримання знань з бізнес планування: додатком на андроїд «Центр розвитку підприємництва», відео - контентом із складання бізнес - плану, онлайн -платформою «Прометеус» тощо. Також під час спілкування була надана інформація про можливості безкоштовного онлайн - навчання  з використанням освітнього проекту COURSERA за різними напрямами: розвиток бізнесу, інформаційні технології, особистісний розвиток, вивчення мов тощо.

Фахівці з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості запрошують бажаючих випускників шкіл та студентів навчальних закладів залучатися до онлайн - заходів! Як це зробити? Дуже просто!  Пишіть у повідомлення на сторінці фейсбук Бахмутського міського центру зайнятості або дзвоніть  нам за телефоном (06274)8-23-81, слідкуйте за анонсами наших заходів у фейсбук.

Будуйте власне професійне майбутнє разом з професіоналами !

Останні статті на сайті