Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 828
12.05.2020 - 11:55

05.05.2020 року в каб. № 212 в приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень окремих категорій громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади з питань надання матеріальної допомоги (протокол від 05.05.2020 №8).

Розглянувши 19 заяв та документи до них, прийнявши до уваги ступінь нужденності заявників, комісія прийняла рішення про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, в межах передбачених асигнувань:

  • 10 особам з числа малозабезпечених громадян, осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю на загальну суму 5 750,00грн.;
  • 2 особам з числа онкохворих та тяжкохворих громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на загальну суму 6 000,00грн.
  • 2 внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані та проживають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на загальну суму 1 250,00грн.;
  • 2 учасникам бойових дій, які приймали участь в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил) на загальну суму 6 081,00грн..

Секретар комісії                                                                     К.П.Коновалова

Останні статті на сайті