Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Верховна рада України

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 1052
15.07.2020 - 13:43

14.07.2020 року в каб.212 приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право та були розглянуті наступні питання.

  1. Розгляд заяви особи з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни, щодо проведення безоплатного капітального ремонту (окремих видів робіт) квартири, яка належать йому на
    праві приватної власності.

Відповідно до по постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 р. №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків квартир осіб, які мають на це право» прийняте рішення:

  • у двох тижневий термін організувати роботу по обстеженню членами комісії технічного стану приватних квартир, які належать заявникам.