Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1148
22.04.2016 - 11:53

21 квітня 2016 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради.

З першого питання порядку денного про стан виконавської дисципліни в управлінні молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради у 2016 році, роботу управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради в частині виконавської дисципліни вважати задовільною. Вирішено рекомендувати внести до плану навчання та доводити до відома працівників нове в законодавстві з питань:

- запобігання та протидії корупції;

- ЗУ «Про очищення влади».

Начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Перепадья Н.В. доповідала про організацію влітку 2016 року оздоровлення та відпочинку дітей, які мешкають на території Артемівської міської ради. Членами колегії вирішено в квітні-травні місяці організувати та провести на належному рівні, з урахуванням аналізу результатів роботи щодо організації оздоровлення та відпочинку в літній період 2015 року, підготовчий етап дитячих заміських закладів оздоровлення та відпочинку на території Артемівської міської ради в літній період 2016 року.

 Також начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Перепадья Н.В. звітувала про організацію роботи стосовно розвитку молодіжного руху в місті. Першочерговими заходами вирішили активізувати роботу міської студентської ради, з метою покращення процесу навчання та дозвілля студентів, шляхом розробки та впровадження нових форм діяльності та рекомендувати молодіжним громадським організаціям посилити роботу та збільшити кількість заходів, спрямованих на національно-патріотичне виховання молоді в місті.

Останні статті на сайті