Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 74 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа

Переглядів: 1021
05.08.2020 - 11:20

На виконання заходів регіональної програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 року», Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 28.11.2018 № 6/123-2396 (зі змінами), з метою забезпечення дітей вказаної категорії особистим житлом, у 2020 році,  31.07.2020  було проведено засідання конкурсної комісії з придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

До участі у конкурсі було подано 4 конкурсні пропозиції. Всі конкурсні пропозиції було прийнято до розгляду. Членами конкурсної комісії з придбання на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, було здійснено огляд квартир, поданих до участі у конкурсі, де було зазначено, що вартість всіх запропонованих квартир за один квадратний метр житла не перевищує  межу опосередкованої вартості спорудженого житла за регіонами України, встановленої наказом Міністерства розвитку громад на території України від 26.06.2020 № 151.

03.08.2020 відбувся конкурс з придбання на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у м. Бахмут, де переможцями визначено три конкурсні пропозиції – всі однокімнатні квартири.

При прийнятті даного рішення конкурсна комісія керувалась виключно інтересами осіб, для яких здійснюється закупівля житла, а також виходячи з того, що при рівних цінових показниках обрані конкурсні пропозиції є  кращими за технічними показниками і обладнанням квартир.

У зв'язку із тим, що передбачених в міському бюджеті коштів та субвенції з обласного бюджету для  придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у м. Бахмут вистачає на придбання ще шести однокімнатних квартир, з метою забезпечення більшої кількості дітей та осіб  зазначеної категорії упорядкованим житлом членами конкурсної комісії було оголошено про проведення повторного конкурсу з придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.