Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 1087
29.03.2019 - 15:22

28 березня 2019 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про основні напрямки реалізації заходів щодо попередження насильства у родині, гендерної рівності і протидії торгівлі людьми на 2019 рік.
  • Про стан проведення інформаційно-просвітницької роботи серед молоді щодо нелегальної зайнятості, трудової міграції та запобіганню потраплянню в ситуації, пов’язаної з торгівлею людьми.

Під час засідання було визначено основні напрямки реалізації заходів щодо попередження насильства у родині, гендерної рівності і протидії торгівлі людьми на 2019 рік, а саме

  • Проводити постійну роботу щодо недопущення фактів гендерної дискримінації на побутовому рівні.
  • Продовжувати інформаційну роботу в навчальних закладах міста з метою підвищення рівня правової культури населення щодо запобігання та протидії домашньому насильству.
  • Забезпечити раннє виявлення сімей, в яких зафіксовано факти насильства або загроза його вчинення та організувати соціальний супровід таких сімей.
  • Залучати громадські організації до реалізації заходів з запобігання та протидії домашньому насильству.
  • Надавати комплексну соціальну допомогу особам, які постраждали внаслідок торгівлі людьми.

З метою запобігання неврегульованої зовнішньої трудової міграції було прийнято рішення розширити коло соціальних партнерів, з питань правового захисту населення