Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 966
30.09.2016 - 15:31

29 вересня 2016 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  1. Про проведення профілактичних заходів щодо запобігання торгівлі людьми з використанням методів діагностичної, просвітницької та корекційної роботи.
  2. Про роботу консультаційного пункту Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при кабінеті планування сім’ї  КЗОЗ «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради.
  3. Про підсумки організації оздоровлення та відпочинку дітей та молоді з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.
  4. Про зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.

З метою виявлення рівня володіння інформацією щодо не потрапляння в ситуації торгівлі людьми та протидії цьому соціальному явищу членами коордиинаційної ради було прийнято рішення про  

проведення анкетування серед підлітків з девіантною поведінкою. А також провести семінари-тренінги для педагогів організаторів та психологів загальноосвітніх шкіл щодо роз’яснення діючого законодавства у сфері попередження насильства та протидії торгівлі людьми.

З питання  організації в осінньо-зимовий період оздоровчої кампанії дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах було вирішено налагодити взаємодію з загальноосвітніми навчальними закладами та рекомендано загальноосвітнім навчальним закладам проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з батьками щодо можливості оздоровлення дітей пільгових категорій в осінньо-зимовий період.