Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Диплом ІІІ ступеня у всеукраїнському Конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування»

Переглядів: 1901
21.10.2020 - 10:13

Міський голова Олексій Рева привітав директора централізованої бібліотечної системи Тетяну Біленко з перемогою у всеукраїнському Конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування».

У номінації «Сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад», з теми «Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища» Бахмутська міська об’єднана територіальна громада отримала Диплом ІІІ ступеня за реалізацію проєкта – «Соціалізація та підтримка людей з вадами зору шляхом використання апаратно-програмного комп’ютерного тифлокомплексу у бібліотеці для сліпих м. Бахмут».

Міський голова подякував всім, хто брав участь в реалізації цього проєкту.

Зазначимо, що це вже дев’ятий конкурс за методологією Ради Європи, що проводиться з 2012 року та сьомий, основним організатором якого виступає Мінрегіон України у партнерстві з асоціаціями органів місцевого самоврядування за підтримки Ради Європи. Конкурсна комісія відзначила 39 практик серед 168 заявок з усіх областей України.

Міський голова Олексій Рева привітав директора ЦБС Тетяну Біленко з перемогою у номінації «Сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад», з теми «Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища»

Останні статті на сайті