Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Резюме як сучасна форма самопрезентації

Переглядів: 1775
18.11.2020 - 08:58

В Бахмутському міському центрі зайнятості тривають заходи в рамках роботи загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю. Цього вівторка в центрі дистанційних комунікацій відбувся вебінар під час якого безробітні з інвалідністю опановували складання дієвого резюме , відео резюме та портфоліо кар’єрного просування.

Фахівчиня Тамара Богдан презентувала слухачам види резюме, його структуру та всі разом спробували опанувати навички з його складання .Профконсультант зазначила , що для успішної самопрезентації , яка призведе до подальшого працевлаштування на бажану роботу, претендентам необхідно добре попрацювати над своїм резюме. Слухачі спробували акцентувати увагу потенційного роботодавця на власних досягненнях в професії , розглянули переваги відео резюме. Наприкінці онлайну учасники   впевнились , що успіх у працевлаштуванні залежить не тільки від ситуації на ринку праці а й від продуктивної  активності самого шукача.

В Бахмутському міському центрі зайнятості тривають заходи в рамках роботи загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю.

Останні статті на сайті