Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 319 гостей.

ExportUA

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Переглядів: 715
14.12.2020 - 10:14

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено конкурсу на кращу інтернет сторінку в соціальній мережі серед закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти.

Продовж 10 днів з 25 листопада по 10 грудня заклади вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти на інтернет сторінках розміщували інформаційні матеріалами з метою привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

11 грудня 2020 року Конкурсною комісією було підведено підсумки. Переможцем конкурсу визначено Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії  (м. Бахмут). Всі учасники Конкурсу отримають  дипломи та пам’ятні подарунки, переможця Конкурсу буде нагороджено грамотою Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та цінним подарунком.  

Дякуємо всім за участь!