Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 60 гостей.

Донецька обласна рада

Бізнес: від ідеї до втілення

Переглядів: 674
18.12.2020 - 11:34

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості 16 грудня відбувся онлайн – вебінар для безробітних. До участі у заході запросили шукачів роботи, які розглядають започаткування власної справи в найближчому майбутньому. До онлайну долучились діючи підприємці та соціальні партнери служби зайнятості. Обговорювали планування власної справи та основні етапами започаткування підприємницької діяльності, переваги та можливі складності самозайнятості.

Фахівчиня Олена Бояринова ознайомила слухачів з інформаційною підтримкою Державною службою зайнятості підприємницьких ініціатив населення. Далі мова йшла про грантові програми від міжнародних організацій для мешканців Донецької області. Учасники  отримали рекомендації по пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

Потім юрист програми економічного розвитку міжнародної гуманітарної неурядової організації Норвезька Рада в справах біженців (NRC)  Віктор Свєтіков презентував слухачам послуги для населення. Шукачі роботи також дізнались особливості загальної системи оподаткування. Також обговорили користування  державними електронними сервісами.

На завершення вебінару учасники отримати відповіді на запитання, які надсилали в онлайн чат протягом зустрічі.

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості 16 грудня відбувся онлайн – вебінар для безробітних.