Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Верховна рада України

22 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 6604
26.04.2012 - 06:07

26 апреля 2012 года в 9.00 в большом зале заседаний административного здания городского совета, состоялась 22 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:

  1. Про затвердження Програми по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури на території м. Артемівська на 2012-2015 роки.
  2. Про затвердження Програми «місцевих стимулів» для медичних працівників на території Артемівської міської ради на 2012 – 2017 роки.
  3. Про внесення та затвердження змін до Статуту комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико – санітарної) допомоги Артемівської міської ради».
  4. Про внесення змін до Програми посилення охорони громадського порядку і боротьби зі злочинністю на території Артемівської міської ради «Правопорядок 2010-2012», затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 25.11.2009 №5/50-996.
  5. Про  внесення змін  до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Артемівської міської ради на 2011-2014 роки.   
  6. Про стан  виконання реконструкції та  капітального ремонту зовнішнього освітлення  м. Артемівська у 2011 році в рамках   Програми  реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Артемівської міської ради на 2011-2014 роки.
  7. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 30.12.2011 № 6/17 – 287 «Про міський бюджет м. Артемівська на 2012 рік».
  8. Про внесення змін до Соціального проекту розвитку території Артемівської міської ради на 2012 рік, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.03.2012 №6/21-334
  9. О сообщении депутатов Артемовского городского совета 6 созыва по избирательному округу № 1 Шинкаренко А.Г. и  Юрченковой М.А. о работе в совете.
  10. Отчет председателя постоянной комиссии Артемовского городского совета 6 созыва по вопросам жилищно-коммунального хозяйства, экологии, транспорта и связи Северинова М.В. о работе комиссии.
  11. Про затвердження Положення про архівний відділ Артемівської міської ради в новій редакції.
  12. Про затвердження Положення про загальний відділ Артемівської міської ради в новій редакції.
  13. Про затвердження Положення про відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артемівської міської ради в новій редакції.
  14. Про затвердження Положення  про відділ бухгалтерського обліку та звітності Артемівської  міської ради в новій редакції.
  15. Про затвердження Положення про відділ комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради.
  16. Про затвердження нового складу комісії Артемівської міської ради з питань відновлення прав реабілітованих.
  17. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Артемівської міської ради від 25.11.2009 №5/50-1000 «Про затвердження порядку погодження прийняття в експлуатацію  закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт на території м. Артемівська»
  18. Про затвердження Положення про порядок укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Артемівська міська рада.
  19. Про затвердження Положення про постійну комісію по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є  Артемівська міська рада та її складу.
  20. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Артемівськ, вул. Леваневського, 162 з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово – комунальних послуг» на баланс об’єднання  співвласників багатоквартирного будинку «Леваневського, 162».
  21. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Артемівськ, вул. Горького, 45 з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово – комунальних послуг» на баланс об’єднання  співвласників багатоквартирного будинку «Горьковский».
  22. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою; м. Артемівськ, вул.1-ша Залізнична,41 з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово – комунальних послуг» на баланс об’єднання  співвласників багатоквартирного будинку «1-ша Залізнична,41».
  23. Про прийняття пропозиції ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» щодо укладення в інтересах територіальної громади м. Артемівська договору пожертви змонтованого медичного обладнання.
  24. Про безоплатну передачу майна  комунальної власності територіальної громади м. Артемівська з балансу Артемівської центральної районної лікарні
  25. Про надання згоди на включення об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, які знаходяться на балансі  комунального підприємства  «Артемівськжитлосервіс» в ліквідаційну масу.
  26. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  27. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  28. Про безоплатну передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  29. Про постійне користування земельними ділянками комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  30. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  31. Про продаж земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

В разделе «Разное»:

Председатель Артемовской фракции Партии регионов  Шинкаренко А.Г. предложил, в преддверии приближающего праздника Дня Победы , всем депутатам Артемовского городского совета посетить на дому и поздравить ветеранов Великой Отечественной войны на своих избирательных участках и развести продовольственные наборы к празднику.

Секретарь Артемовского городского совета Кищенко С.И. пригласила всех присутствующих принять участие в городских мероприятиях 26 апреля в 14.00 в митинге, посвященном 26 годовщине ликвидации аварии на Чернобыльской АЭС, а 11 мая в общегородском Школьном бале  для выпускников 11 классов  школ Артемовского городского совета.

На этом 22 сессия Артемовского городского совета закончила свою работу.