Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Презедент України

В Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти під керівництвом начальника Наталі Дроздової

Переглядів: 847
28.12.2020 - 10:43

Були обговорені основні питання порядку денного, а також наголошено на першочергових завданнях, які потребують виконання по завершенню І семестру 2020-2021 навчального року, проведенню інструктажів з учнями щодо безпеки під час зимових канікул, дотримання карантинних заходів, тощо.

Директорам доведені основні документи стосовно посилення карантину, заборони відвідувати заклади загальної середньої освіти учням у період з 8 до 25 січня. З цією метою прийнято рішення про організацію зимових канікул з 25 грудня по 10 січня, а з 11 січня до 25 січня учні шкіл розпочнуть навчання в ІІ семестрі за дистанційною формою. Керівникам закладів загальної середньої освіти доручено провести необхідну роз’яснювальну роботу зі здобувачами освіти, батьками та на належному рівні забезпечити освітній процес у січні.

Також на нараді були присутні представники Горлівського інституту іноземних мов, які надали інформацію щодо можливої співпраці між Вишом та закладами загальної середньої освіти. Найближчим часом планується укласти договір про взаємодію і співпрацю.

Нарада пройшла організовано, насичено, конструктивно.

В Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі ДроздовоїВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі ДроздовоїВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі ДроздовоїВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі ДроздовоїВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі ДроздовоїВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі ДроздовоїВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради відбулася підсумкова в 2020 році нарада з директорами закладів освіти  під керівництвом начальника Наталі Дроздової

Останні статті на сайті