Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Пройшла нарада з керівниками комунальних підприємств та диспетчерських служб міста

Переглядів: 1173
15.01.2021 - 16:04

За дорученням Бахмутського міського голови Олексія Реви у міський раді пройшла нарада з керівниками комунальних підприємств та диспетчерських служб міста.

Під час наради заступник міського голови Олександр Марченко зазначив, що для оперативного реагування на звернення мешканців громади буде проведено реорганізацію та оптимізацію роботи диспетчерських служб комунальних підприємств міста для більш ефективної реакції та взаємодії з мешканцями громади.

Присутнім було надано доручення у найкоротші терміни провести систематизацію контактів диспетчерських служб з метою оприлюднення їх у ЗМІ та доведення до населення, а також визначити особу для взаємодії з Бахмутською міською радою під час проходження чергувань для відповідальності представників комунальних підприємств громади у разі невжиття заходів чи відсутності реагування на звернення громадян.

Пройшла нарада з керівниками комунальних підприємств та диспетчерських служб містаПройшла нарада з керівниками комунальних підприємств та диспетчерських служб містаПройшла нарада з керівниками комунальних підприємств та диспетчерських служб міста

Останні статті на сайті