Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Верховна рада України

Кроки до успішного бізнесу

Переглядів: 571
10.02.2021 - 11:26

Декада зустрічей з підприємцями , які відкрили власну справу за сприяння служби зайнятості продовжує роботу в Бахмутському міському центрі зайнятості.  Цього понеділка до онлайн зустрічі запросили бізнес-леді. Пані Олена розпочала власну справу за сприяння служби зайнятості в квітні 2020 року. Вона започаткувала бізнес вже на початку дії карантину.

Треба зазначити , що пані Олена обрала для бізнесу не зовсім жіночу справу:  автодоставку у сфері кур’єрських  послуг. Для реалізації цієї задумки їй довелося не тільки кардинально змінити професію, а й місце проживання. Свій бізнес Олена веде у місті Київ.  При цьому має серйозні обмеження у стані здоров’я, має групу інвалідності. На початку зустрічі начальник відділу профорієнтації  Олена Помазова запропонувала підприємиці  поділитися, як колишній держслужбовець почувається в новому статусі в нелегкий для будь-якого бізнесу час карантину. Бізнес-леді  не звикла жалітися на долю, завжди активна і цілеспрямована. Вона розповіла з чим довелося стикнутися на самому початку роботи. Потім як  успішно змогла подолати перепони у веденні бізнесу. На сьогодні вже є напрацьований досвід та певна  клієнтська база.

Директорка центру зайнятості Ірина Лещенко запропонувала підприємиці  участь в онлайн-проекті для підприємців за підтримки Донецької торгово-промислової палати «Прямуємо до успіху». Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал нагадав бізнес-вумен про послуги служби зайнятості, які сприятимуть розвитку бізнесу та в подальшому створенню нових робочих місць.

Наприкінці онлайн-зустрічі фахівчиня з профорієнтації   Олена Бояринова запросила підприємицю до подальшої участі в онлайн - засіданнях центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. Такі зустрічі спрямовані на інформаційну та фінансову підтримку розвитку діючого бізнесу.

На завершення зустрічі  бізнес-леді подякувала  фахівцям служби зайнятості за інформаційний супровід та всебічну підтримку.