Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Вибір професійного майбутнього

Переглядів: 940
12.02.2021 - 13:40

В Бахмуті триває  цикл профорієнтаційних онлайн-вебінарів для старшокласників. Свідомий вибір професійного майбутнього  один з найважливіших кроків до вдалої  кар’єри. Цього тижня онлайн-гостями центру дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості були  старшокласники шкіл   № 1, №11, № 9.

Випускників  знайомили з сучасними підходами до професійного самовизначення для побудови вдалої  кар’єри. Профконсультанти центру зайнятості презентували школярам онлайн-помічника у виборі професії від державної служби зайнятості - мобільний додаток на андроїд  «Центр професійної орієнтації». Підлітки знайомились з барометром професій, який прогнозує потреби сучасного ринку праці . Через інтерактивну гру  школярі вчилися користуватися формулою вдалого професійного вибору «Хочу.Можу.Треба». Учні співставили власні вподобання та здібності з навичками обраних сфер діяльності.

9 лютого учні  дев’ятих  та десятих  класів закладів загальної середньої освіти Бахмутської об’єднаної терріторіальної громади взяли участь у онлайн-заході M.Student Champ. Зустріч організовано  провідним роботодавцем області групою «Метінвест». Школярі  з перших вуст дізнались про професії гірничо-металургійної галузі. Роботодавці ознайомили їх з можливостями професійного розвитку на металургійних підприємствах регіону. Маштабний та цікавий захід викликав у школярів непідробну зацікавленість до професій металургійної галузі.

 

Останні статті на сайті