Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Донецька обласна рада

Опитування для бізнесу «Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди»

Переглядів: 623
02.03.2021 - 09:41

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України продовжує опитування бізнесу щодо інноваційної діяльності в Україні: «Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди».

Опитування здійснюється у рамках моніторингу імплементації однієї із стратегічних цілей Експортної стратегії України на 2017-2021 роки щодо створення сприятливих умов, що стимулюють торгівлю та інновації для диверсифікації експорту. Захід реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) у межах проєкту «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі».

Основною метою опитування є виявлення потреб бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначення можливостей та форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій.

На сьогодні в опитуванні взяли участь 133 підприємця, усі респонденти отримають можливість ознайомитись із презентацією – результатами дослідження.

Пропонуємо Вам долучитися до опитування, яке можна пройти за посланням http://bit.ly/2XHiB8d до 12.03.2021 року включно.