Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Крокуємо до професії

Переглядів: 1241
11.03.2021 - 16:46

Цього тижня  Бахмут  приєднався до марафону «Весняна профорієнтація», ініційованого Донецькою обласною службою зайнятості. Спрямована така акція  на підготовку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, до свідомого вибору професії, визначення власного  місця у суспільстві та житті.

Онлайн-гостями центру дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості  цієї середи та четверга були старшокласники  та педагоги  Парасковіївської  спеціальної загально-освітньої школи - інтернату № 40 Донецької обласної ради. Профконсультант  Тамара  Богдан  розповіла учням про сучасний світ професій, їх зміст та вимоги до працівника. Познайомились також зі  станом та перспективами  розвитку ринку  праці міста та регіону. Через інтерактивну гру учні розглянули формулу вдалого професійного вибору « Хочу. Можу. Треба.»

Далі  підлітки знайомились з  мобільним додатком  на андроїд « Центр професійної орієнтації».  Такий онлайн - помічник від державної служби зайнятості надає компетентні відповіді в питаннях професійного самовизначення. Педагоги продемонстрували випускникам  сучасний та цікавий для дітей сервіс від служби зайнятості «Атлас професій з доповненою реальністю». Для пізнання власних соціально-психологічних нахилів та професійних вподобань учням запропонували різні діагностичні інструменти: автоматизоване робоче місце  «Профконсультант», проходження профорієнтаційного тестування на онлайн-платформах та Android додатках.

Найбільш поширеним помилкам, які допускають випускники  під час вибору професійного майбутнього та шляхи  їх уникнення обговорили наприкінці зустрічі.                          

 Працюємо разом задля майбутнього наших дітей! Профорієнтаційний марафон триває.

Бахмут  приєднався до марафону «Весняна профорієнтація», ініційованого Донецькою обласною службою зайнятості.

Останні статті на сайті