Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

В Бахмуті на міні-ярмарку вакансій пропонували роботу

Переглядів: 688
17.03.2021 - 08:57

16 березня фахівці сектору рекрутингу Бахмутського міського центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій для Бахмутського навчально-виховного комплексу № 11. Заклад здійснює набір на вакансії «прибиральник службових приміщень» та «двірник».

Відкрила захід завідувачка сектору рекрутингу Марія Мустафєєва. Вона розповіла про соціальні послуги, які державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців в період карантину, в тому числі за допомогою онлайн сервісів.

На міні-ярмарку заступниця директора з господарської частини Валентина Корзілова розповіла кандидатам на вакансії про особливості роботи прибиральника та двірника, графік, заробітну плату та вимоги, яким мають відповідати претенденти. В умовах карантину чистота та гігієна в закладі освіти є пріоритетним завданням, адже навчальний комплекс  може працювати лише за умови виконання всіх санітарних норм. В працівниках цінується пунктуальність, охайність та порядність.

Протягом заходу шукачі роботи цікавилися умовами роботи та ставили фахові питання щодо виконання професійних обов’язків. Всього у заході прийняли участь 25 безробітних. Представниця підприємства провела співбесіди з кожним претендентом на працевлаштування. За результатами співбесід двох осіб було відібрано та направлено на проходження медичного огляду

16 березня фахівці сектору рекрутингу Бахмутського міського центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій для Бахмутського навчально-виховного комплексу № 11.