Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Профілактика торгівлі людьми

Переглядів: 522
22.03.2021 - 08:37

18 березня фахівці з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в онлайн-вебінарі з питань профілактики торгівлі людьми.

Захід організовано  в рамках реалізації проекту "Протидія торгівлі людьми та молоддю в України", за підтримки Агенства ООН з питань миграції. В вебінарі брали участь соціальні партнери служби зайнятості: фахівці громадської організації  "Егіда-Запоріжжя" та шкільні педагоги.

Учасники вебінару розглядали організацію сумісної діяльності в питаннях протидії торгівлі людьми та запобігання нелегальної трудової міграції.  Вивчали форми, методи запобігання вербування для експлуатації людини. Обговорили небезпечні стереотипи та реалії з якими стикаються трудові мігранти. В процесі заходу розглядали  методи ідентифікації постраждалих від торгівлі людьми серед населення. Обговорили форми надання допомоги постраждалим з використанням  національного механізму взаємодії та діяльності міжнародних організацій які допомагають постраждалим від торгівлі людьми .

Узагальненням цієї зустрічі став висновок всіх сторін діалогу про те, що легальна зайнятість — це основа соціального захисту населення та дієва форма протидії  торгівлі людьми.

Останні статті на сайті