Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 257 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відкриття цеху з обробки та гартування скла на ТОВ «Лайнвуд»

Переглядів: 11310
11.05.2012 - 11:17

11 травня 2012 в Артемівську  відбулося урочисте відкриття нового цеху з обробки та гартування скла на підприємстві ТОВ «Лайнвуд», що спеціалізується на виробництві склопакетів.

ТОВ «Лайнвуд» з 2008 року входить  до складу Швейцарської холдингової компанії  Glas Trösch, що вже більше 100 років займається переробкою скла,  і на сьогоднішній день є безумовним лідером на ринку склопакетів в Україні.

У 2010 році до складу холдингу Glas Trösch інтегрувала компанія «Єврогласс»  України – це 9 заводів по виробництву склопакетів в Україні та 1 в Молдові, таким чином ці підприємства стали частиною компанії Glas Trösch. Зараз під егідою компанії Glas Trösch зібралося 10 заводів по виробництву склопакетів в Україні у таких містах як Артемівськ, Дніпропетровськ, Донецьк, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Сімферополь, Харків, Херсон. В цілому компанія  Glas Trösch має понад 60 виробничих підприємств, розташованих у Швейцарії, Німеччини, Франції, Польщі, Україні та Молдові, на яких працює близько 4600 співробітників.

ТОВ «Лайнвуд» було першим придбанням групи Glass Trosch в Україні, сума інвестицій, вкладених у підприємство, склала близько 950 тис. євро. Весь асортимент продукції, який випускають підприємства групи Glas Trösch, виробляється на ТОВ «Лайнвуд». Виробництво  та продукція підприємства є екологічно безпечною, відрізняється високою якістю та інноваційністю. На сьогодні на підприємстві створено близько 120 робочих місць, забезпечено достойний рівень заробітної плати, ТОВ «Лайнвуд» є зразковим платником податків та зборів, не має заборгованостей з заробітної плати.

Відкриття нового цеху з обробки та гартування скла дозволить значно розширити виробничі можливості підприємства, створити нові  робочі місця, та є значною подією для розвитку економіки міста. На урочистому відкриті слова привітання та побажання успіху і процвітання висловили Артемівський міський голова Олексій Рева, співзасновник ТОВ «Лайнвуд» Ігор Вікторович Титаренко, генеральний директор, президент правління групи Glas Trösch – Еріх Треш, радник посольства Швейцарії в Україні – Іванна Вагнер.