Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Правова допомога шукачам роботи

Переглядів: 686
25.03.2021 - 08:30

23 березня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся інформаційний онлайн–вебінар для безробітних осіб з інвалідністю.

В заході взяли участь і соціальні партнери державної служби зайнятості. Обговорювали правову підтримку населення, саме для осіб з інвалідністю.

Вебінар розпочав юрист програми економічного розвитку міжнародної гуманітарної неурядової організації Норвезької Ради у справах біженців (NRC) Віктор Свєтіков. Слухачі отримали детальну інформацію щодо надання місцевими державними адміністраціями і територіальними громадами соціальної підтримки населенню. Шукачі роботи дізнались про особливості порядку отримання житлових субсидій. Також обговорили можливість користування електронними державними сервісами.

Фахівчиня центру зайнятості Олена Бояринова ознайомила слухачів з   діючими грантовими програми для розвитку підприємницьких ініціатив  мешканців Донецької області. Також учасники мали змогу узнати рекомендації щодо пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

На завершення вебінару слухачі отримали відповіді на запитання, які надсилали в онлайн чат протягом зустрічі.

Останні статті на сайті