Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 214 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Плануємо власний бізнес

Переглядів: 1192
26.03.2021 - 08:36

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості  відбувся онлайн – вебінар для безробітних. Шукачів роботи запросили  обговорити планування власної справи. До заходу також долучились діючи підприємці та соціальні партнери державної служби зайнятості.  

Фахівчиня  Олена Бояринова запропонувала слухачам скористатись інформаційними ресурсами державної служби зайнятості для відкриття підприємницької діяльності. Учасники ознайомились з додатковими джерелами отримання корисної для підприємців інформації. Серед них додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн-ресурс «Прометеус», відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Шукачі роботи розглянули можливості отримання  додаткового фінансування через  участь у діючих міжнародних грантових програмах для жителів Донецької області. Такі програми існують як  для діючого бізнесу так і для тих, хто лише замислюється над відкриттям власної справи. Слухачі отримали рекомендації по пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

До заходу долучився юрист програми економічного розвитку міжнародної гуманітарної неурядової організації Данська Рада у справах біженців Євген Жифарський. Шукачі роботи дізнались про послуги для населення цієї громадської організації. Також мова йшла про особливості загальної системи оподаткування.

На завершення вебінару обговорили користування електронними сервісами для бізнесу. Слухачі отримати відповіді на запитання, які надсилали в онлайн- чат протягом зустрічі.