Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 1017
26.03.2021 - 14:55

25 березня 2021 року відбулось засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про організацію надання соціальних послуг по зареєстрованим фактам домашнього насильства та насильства за ознакою статі.
  • Про стан роботи щодо міжвідомчої співпраці, взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, на території Бахмутської міської ОТГ.

Під час роботи Координаційної ради кожен із присутніх на засіданні взяв активну участь у обговоренні питань порядку денного. За результатами засідання Координаційної ради вирішено посилити інформаційну та роз’яснювальну роботу в навчальних закладах Бахмутської міської ОТГ з метою підвищення рівня правової культури населення щодо проблем насильства в сім’ї та можливості отримання соціальних послуг у громаді. Інформувати громадськість про форми та прояви домашнього насильства та насильства за ознакою статі, включаючи сексуальні домагання, насильство в Інтернеті та у громадському просторі, його причини та наслідки. З метою ефективного перенаправлення постраждалих осіб  від домашнього насильства та/або їх законного представника (якщо такий представник не є кривдником) надавати інформаційну підтримку про права, заходи та соціальні послуги, якими вони можуть скористатися.

Останні статті на сайті